Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منتخب تهران، با بیان اینکه تعدیل نیروهای شهرداری بر اساس سیاست بردبرد اجرا خواهد شد از اجرای سیاست اقتصاد مبتنی بر فرهنگ به منظور کمک به گردش اقتصاد شهر و رفع آسیب‌های اجتماعی پایتخت خبر داد. پیروز حناچی در بیان برنامه‌های خود برای اداره تهران گفت: بی‌تردید اجرای برنامه‌های ارائه شده در شورای شهر را با توجه به وضعیت بودجه شهرداری و اولویت‌بندی بر اساس اهمیت هر کدام از موضوعات مطرح شده در دستورکار قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شهردار تهران با اشاره به موضوعاتی که در اولویت دستورکار خود قرار خواهد داد، تاکید کرد: طبیعتا توسعه حمل و نقل عمومی و در پی آن کاهش آلودگی هوا دو موضوع بسیار مهم است که هم شهرداری تهران، هم دولت و هم تمام گروه‌های ذینفع و حتی شهروندان باید کمک کنند تا تحقق پیدا کند. تعدیل نیرو در دستورکار شهرداری قرار می‌گیردوی در مورد تعدیل نیرو که در دستورکار شهرداری قرار گرفته است، یادآورشد: این موضوع که باید بدنه شهرداری سبک و چابک شود در دستورکار تمام کاندیداهای شهردار تهران قرار داشت، اما اینکه چگونه این کار را انجام دهیم به این معنا که با اخراج یا سیاست بردبرد صورت پذیرد تا افرادی که شامل تعدیل می‌شوند با علاقه خود از بدنه جدا شوند، دو سیاست کاملا مجزا بوده که نتایج مجزایی هم به همراه دارند و من طرفدار سیاست بردبرد هستم. اجرای سیاست اقتصاد مبتنی بر فرهنگ در شهرداری در جهت رفع آسیب‌های اجتماعی حناچی در رابطه با برنامه خود برای رفع آسیب‌های اجتماعی، تصریح کرد: در حوزه آسیب‌های اجتماعی، سیاست اقتصاد مبتنی بر فرهنگ را در پیش خواهم گرفت که در دنیا نیز مطرح است و بسیاری از شهرهای موفق این روش را که انجام اقدامات فرهنگی برای کمک به گردش اقتصادی شهر بوده را تعقیب می‌کنند که این کم‌عارضه‌ترین و پربازده‌ترین روشی است که می‌توانیم برای اداره صحیح شهر بکار بگیریم. شهردار تهران در مورد ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی و جمع‌آوری متکدیان تاکید کرد: شهرداری از نظر قانونی در این زمینه مسئولیت مستقیم ندارد و از اختیارات لازم در جهت توانمندسازی برخورد نیست و تنها می‌تواند با این افراد برخورد کند، اما ابزارهای بسیاری دارد که قطعا از تمام آنها برای کاهش چالش‌های اجتماعی همچون کودکان کار و متکدیان سر چهارراه‌ها استفاده خواهیم کرد. 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۵۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امین باقری ظهر سه شنبه در نشست شورای اجتماعی و کارگروه تخصصی، اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی که در محل فرمانداری ساوه برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات مناسبی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در این استان صورت گرفته اما این حوزه نیازمند تلاش بیشتر است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی افزود: سیاست‌گذاری و ارائه برنامه‌ها، متناسب با نیاز جامعه است و در این راستا از تمام ظرفیت‌ها بهره گیری می‌شود.

باقری با اشاره به برنامه‌های دفتر امور اجتماعی در راستای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، گفت: در این راستا برای سه ماه نخست سال جاری، بیش از ۱۰۰ برنامه در سطح استان هدفگذاری شده و برنامه‌های هر شهرستان هم به فراخور نیاز ارائه شده است.

وی با بیان اینکه برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از بروز آنها ۱۹۱ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است، افزود: آسیب‌های اجتماعی در استان اولویت بندی شده و برای هر کدام نیز بودجه‌ای در اختصاص یافته است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی، اعتیاد، فرزند آوری، خانواده، سقط جنین، ازدواج و طلاق را از آسیب‌های مهم این استان عنوان کرد.

باقری ادامه داد: همچنین برگزاری جشنواره و برنامه‌های هفته فرهنگی در شهرستان‌ها در راستای کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی و افزایش نشاط اجتماعی و سرمایه اجتماعی پیش بینی شده است.

۶ محله حاشیه شهر در اراک و ساوه ساماندهی می‌شود

وی ادامه داد: در راستای ساماندهی مناطق حاشیه شهرها نیز سال گذشته، ۳۳۰ منطقه در سطح کشور شناسایی شده که سهم استان مرکزی ۶ محله در شهر اراک و ساوه است.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی تصریح کرد: علاوه بر موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی، برنامه‌هایی در راستای افزایش سرمایه‌های اجتماعی با عنوان نهضت مشارکت اجتماعی در سطح این استان پیش بینی شده است.

باقری افزود: در این راستا ۱۱۶۰ گروه مختلف اجتماعی، سازمان‌های مردم نهاد در سامانه ثبت نام کردند که از این حیث رتبه نخست در سطح کشور را کسب کردیم و امید است این آمار به ۲ هزار گروه برسد.

وی اجرای طرح شهروند ارزشمند را از دیگر اقدامات دفتر امور اجتماعی استانداری در راستای افزایش سرمایه اجتماعی عنوان کرد و گفت: در این طرح از افراد و شخصیت‌هایی که تعهدات اجتماعی خود را انجام دادند با حضور مسؤولان در مرکز استان تجلیل می‌شود.

کد خبر 6099385

دیگر خبرها

  • کسب ۱۲۹ رتبه توسط دانش آموزان در جشنواره نوجوان سالم
  • تشکیل قرار گاه تحول فرهنگی با هدف مقابله با آسیب های اجتماعی
  • ارتقای درجه‌های ۷ شهرداری استان اردبیل
  • پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از مسایل مهم و محوری در ایلام است
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • ۷ شهرداری استان اردبیل ارتقای درجه پیدا کرد
  • تردد سالانه ۸ میلیون زائر در آرامستان باغ رضوان
  • پاسخ موشکی روسیه به تهدید اعزام نیرو به اوکراین
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است